Va rugam asteptati...

Cine suntem

Sc Red Point Management Solutions SRL este un OTR ce sprijina producatorii, importatorii si distribuitorii de echipamente electrice si electronice sa isi indeplineasca tintele de reciclare, in conformitate cu prevederile legale.

 

In acest sens, am dezvoltat parteneriate cu companii din domeniul managementului deseurilor - salubrizatori, colectori, statii de sortare, reciclatori, precum si cu cu institutii ale administratiei publice locale - primarii, consilii locale si consilii judetene.

 

Impreuna cu clientii si partenerii nostri, derulam campanii de constientizare si colectare de deseuri de echipamente electrice si electronice. Campaniile derulate vizeaza doua obiective principale: pe de o parte asigura cresterea cantitatii de DEEE colectate de la populatie, iar pe de alta parte cresc nivelul de constientizare cu privire la importanta reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice, promovand in acest fel valorile brandurilor partenere.

 

In vederea simplificarii interactiunii, ne imbunatatim in permanenta platforma electronica de raportare, astfel incat aceasta sa fie simplu de utilizat, si sa ofere transparenta si trasabilitate intr-un mediu informatic caracterizat prin securitate si anonimitate.

 

Personalul nostru de specialitate este format din oameni ce imbina experienta si entuziasmul, pentru a asigura servicii de cel mai inalt nivel clientilor nostri. Investim permanent in formarea personalului, prin participarea la cursuri si conferinte interne si internationale, astfel incat consultantii red point sa poata sprijini clienti in formularea si implementarea propriilor politici in domeniul sustenabilitatii si economiei circulare.

 

Calitatea serviciilor si profesionalismul abordarii sunt fundamentul colaborarii noastre cu clientii, pentru care asiguram lunar indeplinirea unor tinte cumulate de ordinul miilor de tone.

 

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie. Accesati link-ul de mai jos pentru a solicita o oferta, sau a intra in legatura cu consultantii nostri.